O zi reușită

Azi a fost genul acela de zi de zbor care te face sa îți pară rău că se termină. Cu mulți sportivi la zbor, cu vreme numai bună, cu zbor mult și cu o mare mulțumire la sfârșitul zilei când tragi linie și vezi rezultatele.

Două tentative de zbor de durată de 5 ore aproape reușite, Oana Jitaru, 4 ore și Raul Oaida, 3 ore și jumătate. Dacă ne mișcam puțin mai repede, azi am fi avut cel puțin un zbor de 5 ore. Și știm cu toții că nu e treabă ușoară. Se pare că încă nu ne-am intrat pe deplin în ritm și iată că nu ne ies lucrurile așa cum ne-am dori. Dacă natura va fi la fel de darnică și mâine, cum a fost zilele astea, vom căuta să nu mai dăm greș. De foarte multe ori, mi-e ciudă că nu suntem nemți, sau măcar să gândim și să acționăm ca și ei. Sunt convins că ne-ar fi cu mult mai bine, ca să nu mai vorbim despre alte cele…

Au fost și două zboruri de distanță, unul al lui Luci Drumeși, de 199 de km, şi celălalt, al lui Dorel Vlasin, de vreo 150 km; plus alte zboruri termice de antrenament și cât s-a putut cu cei mici. Vremea chiar a ținut cu noi, nu am mai avut o condiție termică așa de bună de ceva timp. Una peste alta, a fost o zi ieșită din șirul zilelor comune, care s-au înmulțit prea mult în ultimul timp, genul de zi când te feliciți că ți-ai ales profesia asta.

Ce să mai zic?… La mai multe!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.